Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

Proběhlo školení Práce s dítětem s náročným chováním

14.05.2023

Ve dnech 12. – 13. 5. se uskutečnil třetí vzdělávací pobyt pro lídry komunit z Budišova nad Bud., Opavy, Ostravy a Brna. Cílem vzdělávacích pobytů, které realizujeme v rámci komunitní práce, je umožnit lídrům se společně setkat, sdílet zkušenosti z realizace komunitní práce, vzájemně se inspirovat a motivovat k dalším komunitním aktivitám a rovněž umožnit lídrům neformálně se vzdělávat v oblastech, které je zajímají.

Tématem tohoto vzdělávacího pobytu bylo Jak naplánovat komunitní akci, kdy všichni účastníci rovněž prošli procesem plánování komunitní akce, kterou následně společné zrealizují.

Tímto moc děkujeme všem lídrům za aktivní účast a budeme se těšit na čtvrtý vzdělávací pobyt, který se uskuteční na podzim tohoto roku.

Akce proběhla v rámci projektu Cesta k porozumění (číslo projektu: LP-HROVA1A-013) financovaného z Fondů EHP a Norska, ve spolupráci s našimi partnerskými organizacemi EUROTOPIA, Vzájemné soužití a IQ Roma servis.

V Žimrovicích proběhlo další setkání komunitních lídrů V Žimrovicích proběhlo další setkání komunitních lídrů V Žimrovicích proběhlo další setkání komunitních lídrů V Žimrovicích proběhlo další setkání komunitních lídrů V Žimrovicích proběhlo další setkání komunitních lídrů