Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

V Budišově proběhl příměstský tábor „Letem zvířecím světem“

10.07.2023

Příměstský tábor, který jsme v uplynulém týdnu realizovali v Budišově n. B., již skončil a dětem přinesl spoustu zajímavých zážitků. Dětem se především líbila práce se zvířaty, jejich poznávání, procházka s kozou či psem...

Právě v úterý děti absolvovaly procházku s kozou Julčou a dalšími věrnými čtyřnohými kamarády. Po procházce se děti pustily do modelování zvířátek, která dnes potkaly. Děti byly neskutečně kreativní a vzniklo spousta úžasných uměleckých děl.

A to ještě není všechno! Náš tábor navštívil také zkušený veterinář, který ukázal dětem, jak probíhá očkování psů a koní. Děti měly také možnost zeptat se veterináře na cokoli, co je zajímalo ohledně péče o zvířata.

Tábor jsme uspořádali v rámci projektu IN-kluze na Vítkovsku 2 podpořeného Ministerstvem školství a tělovýchovy v rámci dotačního programu Podpora integrace romské menšiny.

V Budišově proběhl příměstský tábor V Budišově proběhl příměstský tábor V Budišově proběhl příměstský tábor V Budišově proběhl příměstský tábor V Budišově proběhl příměstský tábor V Budišově proběhl příměstský tábor V Budišově proběhl příměstský tábor V Budišově proběhl příměstský tábor V Budišově proběhl příměstský tábor V Budišově proběhl příměstský tábor