Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky

23.09.2023

22. září jsme v předškolním klubu Krteček v Budišově nad Budišovkou zahájili kurz pro maminky s názvem U Bibi, U tety

V rámci jednotlivých lekcí kurzu se budeme zaměřovat na psychomotorický vývoj dětí od 0-3 let, zacílíme na oblast pohybu, řeči, sociální i psychologickou stránku vývoje dětí.
Vždy společně s maminkami stručně probereme danou oblast a vyzkoušíme si aktivity, které mohou danou oblast u dítěte rozvíjet. Přijdou na řadu i témata, která budou maminky aktuálně zajímat. Máme naplánovanou také návštěvu paní logopedky, která nám poví něco zajímavého z oblasti vývoje řeči a prevence logopedických vad. Pustíme si i instruktážní videa.
Jsme rády, že se maminky zapojily do našeho kurzu a budeme se těšit na další lekce, které budou probíhat vždy v pátek od 9.00 hodin...

Martina a Zuzka

Akci pořádáme v rámci projektu INKLUZE NA VÍTKOVSKU IN-VIT 3 podpořeného v rámci Operačního programu Zaměstnanost plus (reg. č. projektu CZ.03.02.01/00/22_029/0002144) a v rámci projektu podpořeného Nadací České spořitelny.

V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky V rámci programu U bibi realizujeme kluby pro maminky