Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

Výjezdní setkání komunitních lídrů proběhlo opět v Žimrovicích

08.10.2023

Ve dnech 6. – 7. 10. se uskutečnil čtvrtý a zároveň poslední vzdělávací pobyt pro lídry komunit z Budišova nad Bud., Opavy a Ostravy, který jsme realizovali v rámci projektu Cesta k porozumění.

Začátek pobytu byl zaměřen na sdílení novinek a plánu v komunitní práci. Dále se účastnící věnovali hodnocení celého projektu. Snažili se zavzpomínat na všechny společné aktivity a seřadit je do časové osy. Zhodnocení projektu všem ukázalo, jakého velkého pokroku komunity dosáhly.

Na závěr pobytu jsme si pro účastníky připravili prohlídku zámku v Hradci nad Moravicí, kterou jsme si rovněž všichni užili.

Akce proběhla v rámci projektu Cesta k porozumění (číslo projektu: LP-HROVA1A-013) financovaného z Fondů EHP a Norska, ve spolupráci s našimi partnerskými organizacemi EUROTOPIA, Vzájemné soužití a IQ Roma servis.

Výjezdní setkání komunitních lídrů proběhlo opět v Žimrovicích Výjezdní setkání komunitních lídrů proběhlo opět v Žimrovicích Výjezdní setkání komunitních lídrů proběhlo opět v Žimrovicích Výjezdní setkání komunitních lídrů proběhlo opět v Žimrovicích Výjezdní setkání komunitních lídrů proběhlo opět v Žimrovicích Výjezdní setkání komunitních lídrů proběhlo opět v Žimrovicích