Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

„Jak efektivně zvládat hněv a agresivitu“

30.08.2023

28. srpna jsme v rámci projektu KliPP realizovali vzdělávání pro pedagogy ZŠ Hradec nad Moravicí. Lektorem byl pan Roman Pavlovský a téma "Jak efektivně zvládat hněv a agresivitu žáků."

"Nastartování nového školního roku ve společnosti pana Romana Pavlovského bylo opravdu příjemné a přínosné. Jeho školení s názvem Jak efektivně zvládat hněv a agresivitu žáků poskytlo vhled do problematiky jednání nejenom s dětmi, ale také s jejich rodiči. Pan Pavlovský nám představil čtyři základní komunikační přístupy – kvadranty a to nejenom v teoretické části. Velice kladně hodnotím možnost vyzkoušet si modelové situace jednání učitel-žák, učitel – rodič, kde se s námi pan lektor snažil hledat konkrétní řešení daného problému prostřednictvím již zmíněných komunikačních přístupů. Pan Pavlovský je nejen odborníkem, ale především velkým praktikem v dané oblasti.", sdělila Markéta Mazurová, školní metodička prevence.

Akce proběhla v rámci projektu KliPP podpořeného z Fondů EHP a Norska v rámci programu Active Citizens Fund.

#KliPP #sodvahou

Jak efektivně zvládat hněv a agresivitu Jak efektivně zvládat hněv a agresivitu Jak efektivně zvládat hněv a agresivitu Jak efektivně zvládat hněv a agresivitu Jak efektivně zvládat hněv a agresivitu